Preskočiť na obsah

    Čo je to šťastie?
    Toto je otázka, na ktorú odpovedáme každý inak. Každý z nás má iné predstavy o šťastí. Ale aj tak sa všetci zhodneme na tom, že šťastie je najkrajší pocit zo všetkých pocitov, ktoré poznáme. Všetky pozitívne pocity sa spájajú so šťastím.
    Šťastie je pre mňa však pocit, ktorý si vieme sami vyrobiť len z časti. Pretože niekedy nám život nadelí úplne iný osud aký sme si naplánovali. Áno šťastie si vieme ukovať aj sami, napríklad keď sa naučíme na písomku, z ktorej potom dostaneme dobrú známku. Ale niekedy nám ho osud proste nedopraje. Šťastie je podľa mňa len náhoda. Znamená to, že ho môžeme mať keď sme v správny čas na správnom mieste. Stalo sa vám niekedy že ste niekde vôbec nemali byť ale boli ste tam a udialo sa tam niečo čo zmenilo váš život k lepšiemu? Tak práve to bolo vaše šťastie, ktoré pri vás stálo. Ak ste niekedy spoznali niekoho, kto je pre vás teraz veľmi dôležitý a vy ste dôležitý pre neho, tak to ste mali neskutočne veľké šťastie. Pretože niekoho takého nestretnete každý deň.
    Šťastie je niečo výnimočné čo sa nedeje len ľudom, ktorí si ho “ zaslúžia”, ktorí tvrdo pracujú. Deje sa každému z nás. Je to náš osud, ktorý nám bol nadelený pri našom narodení.